Cautare

804 de rezultate pentru "dosarele extraterestrilor serial" (9.10 secunde)
Ieri, aviara, porcina, mexicana, ovina, cabalina, azi castravetii, iar maine ne vor vinde vaccinuri impotriva extraterestrilor. Desi noi incercam din rasputeri sa starpim insectele veninoase din varful pomului laudat.
Vadim Cernobrov, cercetator rus, vorbeste despre faptul ca pe insula ar fi amplasata o baza a extraterestrilor, iar pacla este un scut de protectie a acesteia.
Wikileaks publica si cateva fotografii cu presupusul OZN cazut pe Pamant. Inaintea arestarii sale in decembrie, fondatorul Wikileaks anuntase ca este in posesia unor documente legate de existenta extraterestrilor.
Altii cred ca este o baza spatiala a extraterestrilor: "Este un obiect foarte, foarte mare, poate este o baza construita pe luna pentru a facilita stocarea si lansarea de nave extraterestre in Univers!".
Doua treimi din cei necredinciosi au spus ca dovada existentei extraterestrilor va clatina credinta religioasa ca intreg. In viitor, ar putea sa apara chiar religii extraterestre si ar putea exista chiar o cale de comunicare cu religiile pamantene.
Insa nimic nu ne poate pregati pentru forta avansata si fara precedent a extraterestrilor. Numai ingenuitatea catorva barbati si femei curajosi poate salva lumea.
Pe de alta parte, politicianul a declarat ca nu intelege teama guvernului SUA ca daca nu ar tine secreta existenta extraterestrilor, panica ar cuprinde omenirea.
Adeptii teoriilor conspiratiei vor fi deceptionati si fantasma alimentata de Hollywood a camuflarii existentei extraterestrilor de catre guvernul american primesc o lovitura:
Din acest motiv, un adevarat cult al extraterestrilor s-a nascut in jurul acestui munte bizar. Se vehiculeaza ideea ca Muntele Pic de Bugarach, din cauza structurii sale inversate, este incarcat cu energia necesara OZN-urilor pentru a efectua calatorii intergalactice.
Atlantii, cu spiritul lor comercial aplicat in materie de imixtiune in succesiunea la conducerea civilizatiei extraterestrilor GREY au dat-o in bara.
"Stiinta, OZN-urile si cautarea extraterestrilor". Conferinta a inclus prezentari facute de mai multi actuali si fosti profesionisti din domeniul stiintific, dar, conform jurnalistei, nu a furnizat nicio informatie iesita din comun, nici nu a facut ceva deosebit pentru promovarea stiintei.
Descopera.ro : Ce se va intampla cu religia daca va fi descoperita viata extraterestra?
MAGAZIN: Despre supravietuirea omenirii si despre Bigfoot (Autor: DAN D. FARCAS) - continuare - Monstri misteriosi Bob BeHanna, de 39 de ani, director de stat pentru PA MUFON sectiunea 6, declara:
MAGAZIN: Despre supravietuirea omenirii si despre Bigfoot (Autor: DAN D.
MAGAZIN: Despre supravietuirea omenirii si despre Bigfoot (Autor: DAN D. FARCAS) - continuare - Cum ne-ar putea distruge omuletii verzi Rezultatele cele mai putin atragatoare ar putea aparea in cazul in care extraterestrii ar cauza prejudicii pentru umanitate, fie si printr-un accident.
MAGAZIN: Despre supravietuirea omenirii si despre Bigfoot (Autor: DAN D. FARCAS) Oamenii de stiinta traditionali accepta faptul ca in Univers exista si alte civilizatii, dar neaga vehement faptul ca fenomenul OZN, inclusiv ramificatiile sale, ar avea vreo legatura cu civilizatiile nepamantene.
Profesorul Zhang Yifang de la Universitatea Departamentul de Fizica Yunnan si presedinte al Asociatiei de Cercetare OZN Kunming (capitala provinciei Yunnan) a vorbit in public despre realitatea prezentei OZN-urilor si a extraterestrilor in China.
MAGAZIN : Filmele cu extraterestri - o perdea de ceata? (Autor : DAN D. FARCAS) Internetul (si nu numai) este inundat cu filme si istorii senzationale privind aparitii OZN, relatii cu extraterestri, baze subterane, tratate secrete, autopsii ale unor creaturi din nave nepamantene prabusite s.a.m.d.
Americanii au platit un ofiter, dupa care o companie de soldati a fost imediat gata sa devina implicata in cautarea extraterestrilor.
Daca este asa, inseamna ca reprezentarea extraterestrilor cu forma umana, asa cum apar ei in popularele seriale SF cum ar fi Star Wars ori Star Trek, nu poate fi departe de adevar.
google-analytics.com